GyorshírKerítésen innen

Életet mentettek a kutyasétáltatók

eletmentes

Nem is gondolná az ember, mi mindenre kell számítania annak, aki a napi rutinjának megfelelve sétáltatni viszi a kutyáját. Kedden este életet mentettek a lélekjelenlétből csillagos ötösre vizsgázó kutyások.

Példás összefogásnak köszönheti életét az a férfi,

aki holtan esett össze egy budapesti kutyafuttatóban az esti órákban. Szerencsére a kutyát sétáltatók hamar észrevették a sötétben fekvő fiatalt és azonnal értesítették a mentőket.

A mentésirányító utasításai alapján, rövid betegvizsgálat után megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők emelt szinten folytattak. Az ellátáshoz hamar csatlakozott egy környéken lakó intenzív szakorvos doktornő is, akit a Szív City életmentő mobil applikáció riasztott a helyszínre.

Sokáig, csaknem egy órán keresztül küzdöttek a fiatal férfi életéért,

ami végül sikerre vezetett. Az időben megkezdett nyomásoknak köszönhetően stabil állapotban szállíthatták bajtársaink kórházba a férfit, akit spontán légzéssel adtak át az intenzív osztályon.

Mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek pedig gratulálunk!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/bravuros-eletmentes-budapesten/

About Author

Szólj hozzá!