Városi kurír
A napi fontos.

Madonna lányának szőrös hónalja -Mivé lett a világ, Oh!

Lourdes mellbimbót villantott

0 395

Nincs mit szépíteni a dolgon, Madonna 22 éves lánya, Lourdes ismét megjelent a vörös szőnyegen. Ettől még nem állna meg a Föld, de tette ezt ismét stílustalanul, mi több meglehetősen ízléstelenül. “Mintha az anyja gardróbjából” választott volna, mondták elhűlve a CFDA/Vogue Fund 15. évfordulóján megjelent vendégek, a lány ruháját és egész megjelenését értékelve. Na és az a hónaljkutya! 

Hónaljkutya a kifutó sztárja

Kezdjük az elején: a tetőtől talpig fehérbe öltözött lány szandált és fátyol-szerű, ferde szabású ruhát öltött, melyből jobb mellbimbója kilátszott, és nem létező szépségét az sem dobta fel, hogy hónalja ismét bozótként bokrosodott. Ez akkor derült ki, amikor a fotósoknak pózolva, büszkén felemelte karjait. Nem ez volt az első alkalom, hogy szőrös hónaljával kérkedett: a New York-i divathéten is így jelent meg – élénk vitát kiváltva megjelenésével. A sasszemű rajongók azt is kiszúrták, hogy szakadt farmere alatt lába is szőrös. Ezen az eseményen jelent meg amúgy először a kifutón, egy 2019-es sport konfekció márkát bemutatva. Ahhoz képest, hogy kamaszkorában viharsebesen elköltözött anyjától, hogy távol legyen annak felügyeletétől és polgárpukkasztó viselkedésétől, úgy látszik az alma mégsem esett messze a fájától. Mint ismeretes, Lourdes apja, Carlos Leon személyi edző volt, aki belopta magát a most 60 éves Madonna…szívébe.

Madonna
Anya lánya hónaljkutya farm

A folytatásban: sztár hátán sztár

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ