Lázár pénisz-ügye

Lázár János, a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos – ha minden igaz – Kispesten egy általános iskolában beszélt a dohányzás ártalmairól a gyerekeknek. A meggyőzéshez segédeszköz is dukál, alighanem ezért vitt magával elrettentő példa-hegyeket.

Mindenre nem lehet figyelni……

Burány Sándor közösségi oldalán az ott készült fotóhoz ezt írta:

„Lázár János ma Kispesten járt, és egy általános iskolában tartott előadást gyerekeknek a dohányzás ártalmairól. Az ártalmakat bábukon szemléltették, ez a legenyhébb képek egyike. Hát, ijesztgetni azt tudnak. El sem tudom képzelni, milyen lesz a drogstratégia.”

Lázár a hatás kedvéért félbevágott ember-babákat és műpéniszt villantó demonstrációs eszközöket is bevetett. Félreértés ne essék, az teljesen normális, hogy a szemléltetőeszköznek, ha embert mintáznak, van nemük, ám annak L’art pour l’art mutogatása felesleges. Természetesen az is ezerrel támogatandó, hogy senki ne szokjon rá a cigire, mert leszokni róla baromi nehéz.

Mielőtt a kormánymédia hír- és képhamisítással vádolná meg portálunkat,

álljon itt Dódity Gabriella helyi fideszes politikus néhány közösségi oldalára feltett fotója az eseményről. Ezek a képek  csak ráerősítenek az MSZP politikusának oldalán megjelent “életérzésbe.”

Lázár János Isten és a dohányosok ostora – letilt, betilt ….. nagyon él!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük