Connect with us

Gyorshír

Hadházy Ákos másik oldala – színe, vagy fonákja?

Megosztás

Hadházy Ákostól megszoktuk, hogy leleplez, kiáll, megmondja a tutit. Most is számíthatunk szakértő véleményére, de az év végére való tekintettel kicsit másként.

hadhazy ákos,
Megosztás

Hadházy Ákostól megszoktuk, hogy leleplez, kiáll, megmondja a tutit. Most is számíthatunk szakértő véleményére, de az év végére való tekintettel kicsit másként.

Hadházy közösségi oldalán állatorvos minőségében posztolt:

„Ha már az elmúlt héten szóba jött az egyik tisztes polgári szakmám, szilveszterkor elmondom azt a tanácsot, ami szerintem a legfontosabb a petárdáktól rettegő kutyák gazdijainak. A problémára a gyógyszerek közül igazán egyetlen megoldás jöhet szóba , az viszont kifejezetten kockázatmentes és kifejezetten jól működik.

Az emberek által használt, alprazolam hatóanyagú tabletta nagyon jól és kíméletesen védi meg kedvenceiket a rendkívüli stressztől. Receptköteles, de természetesen az állatorvos kollégák is felírhatják és az adagolásban is segítenek.

És ezúton kívánok mindenkinek szép Új Évet!”

A hozzászólók nem értenek egyet, mindenkinek van egy jó ötlete:

„Kedvenceinket a „rendkívüli stressztől” védhetjük az állatorvos tanácsai szerint. De mit tanácsol az országgyűlési képviselő: hogyan védjük meg őket az idétlen és jogsértő petárdáktól és tűzijátéktól ?”

„Hú én ezért mit kaptam múltkor egy fanatikustól, mikor mondtam, hogy az állatorvos is legjobb megoldásként csak a frontin/xanax-ot írja fel, persze az adagolást kérdezze meg tőle…
Hogy: „A kutya nem ember, attól még ugyan úgy félni fog, csak nem tud rendesen mozogni!” és egyéb.
Meg itt is már megjelentek a „nem fogom a kutyámat begyógyszerezni” fanatikusak, mintha a gyógyszer az ördögtől való lenne… Agyrém.”

„Eszembe nem jutna begyógyszerezni a kutyáimat. A problémát kell megoldani, nem az áldozatot bekábítani.”

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük