Havas Henrik: A kutya sem foglalkozik már velem ..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Havas Henrik: A kutya sem foglalkozik már velem …..

Havas Henriket egyik napról a másikra “karaktergyilkolta” le az Orbán média. Bűne feltehetően annyi volt, hogy hiteles személynek ítélte a regnáló kurzus, aki nem rejtette véka alá nézeteit, amik nem voltak kompatibilisek az övékkel. Havast lehet szeretni és nem szeretni, de kiradírozni?

Hirdetés

Mázli, hogy nem rokkant bele…..

A nyarat a Kanári szigeteken töltötte, de nem volt benne sok öröme, mert

„Annak idején, amikor vettem ott egy házat, nem gondoltam, hogy majd hülyére unom magam. Egy angol nyugdíjasok által közkedvelt lakóövezetben található, egy golfpálya mellett, ahol sok inger nem éri az embert.Én is sokkal jobban érzem magam itthon”

– mesélte a Story magazinnak Havas Henrik. Megviselték a tragédiák is, hiszen szinte egyszerre veszítette el édesanyját és nagyon jó barátját.

Fidesz – örömmámor – kicsinálták Havast, melyikünk lesz a következő? Itt az új “átkos”!

Hogyan tovább…?

Nem tudom, sosem éreztem magam igazán tévésnek. Ha az lettem volna, biztos hiányozna, de én mindig átmeneti állapotnak tekintettem a tévézést. Nekem költőnek vagy írónak kellene lennem, nem pedig egy sikeres televíziósnak

– nyilatkozta Havas Henrik, aki a perekről is mesélt.

Sok pert indítottunk, s nemcsak az ATV, hanem más sajtótermékek, valamint az engem verbális zaklatással vádoló Baukó Éva ellen is. De ezek nem nagyon érdekelnek engem, sőt, egyáltalán nem. A mai világban az én ügyem nem tényező, a kutya sem foglalkozik már velem…

Ez az utolsó mondat persze közel sem igaz, sokan foglalkoznak ma is azzal, ami Havassal történt, hiszen az iskolapéldája annak, mire képes egy elszabadult, magát mindenhatónak hívő rendszer.

Havas Henrik: Jézus, Mária! Már Puzsér és Farkasházy is mellém állt!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.