Ritkábban jár a gödöllői HÉV

A H8-as HÉV közlekedése módosul 2018. június 30-ától (szombattól) július 26-áig (csütörtökig), mert Mogyoród és a Ganz-kitérő között felújítási munkát végeznek.

Rövidített útvonal

A munkák ideje alatt négy hétvégén: június 30-án és július 1-jén; július 7-én és 8-án; július 14-én és 15-én; valamint július 21-én és 22-én a H8-as HÉV szerelvényei rövidtett útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között közlekednek, változatlan követési időközzel.

Ekkor H8-as jelzéssel pótlóbusz szállítja az utasokat Mogyoród H és Gödöllő H között; H8SZ jelzéssel pedig igényvezérelt pótlóbusz jár Mogyoród H és Szentjakab H között. A kerékpárok szállítása csak a H8-as pótlóbuszon megengedett. 2018. július 2-ától 26-áig a hétköznapokon a H8-as  az Örs vezér tere és Gödöllő között közlekedik, Mogyoród és Ganz-kitérő között mindkét irányban az Örs vezér tere irányú vágányon, a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A járat pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni. Pótlóbusz ezeken a napokon nem indul.

Kapcsolódó

Ritkított HÉV

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük