“Drogültetvény” Kozármislenyben

Kábítószer gyanúját keltő élő és szárított növényeket foglaltak le a rendőrök Kozármislenyben. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 30-án 23 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Kozármisleny külterületén lövéseket hallottak.

Saját magát buktatta le

A rendőrök a helyszínen egy 54 éves helyi férfit igazoltattak. Elmondta, hogy a közeli tanyájára próbáltak meg ismeretlenek bemenni, ezért vakondriasztót telepített, annak a hangját halhatták.

A rendőrök a férfi tanyáján lévő fóliasátor közelében drog gyanúját keltő szagot éreztek, majd az ingatlanhoz tartozó kertben október 1-jén hajnalban megtartott kutatás alkalmával nyolc tő lábon álló kábítószergyanús növényt, 19 kilogramm kábítószergyanús szárított növényt, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le. A férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Hasonló

Lebukott a tolnai “drogbáró”?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük