Budai szerint Czeglédy zsarolja Gyurcsányt és az MSZP-t

A Fidesz összeférhetetlennek tartja, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba védőügyvédje az a Litresits András, aki az MSZP-Párbeszéd Nemzeti Választási Bizottságba (NVB) delegált tagja.  

[mnky_ads id=”10551″]

Czeglédy titokzatos információi

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, mindez azt bizonyítja, hogy a „maffiabaloldalon teljes mértékű az összefonódás”.

Kiemelte, szeretnék tudni, hogy Czeglédy Csaba, „aki az MSZP és a DK titkos pénztárnoka”, mivel zsarolja Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét és az MSZP-t.

[mnky_ads id=”10552″]

A Fidesz képviselője szerint ugyanis Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amelyek kellemetlenek Gyurcsány Ferencnek és az MSZP-nek, és valószínűleg ezzel zsarolhatja őket. „Ezért védik, ezért falaznak neki és ezért akarták kihozni Czeglédy Csabát a börtönből” – mondta, majd hozzátette, a DK-elnök és a szocialisták válaszát is várja ebben a kérdésben.

Semjén az unokatestvérét látogatja Svédországban

Budai Gyula a Semjén Zsolt KDNP-elnök svédországi vadászatairól szóló sajtóhírekre vonatkozó kérdésekre válaszolva közölte, a miniszterelnök-helyettes unokatestvére Svédországban él, és a vadászat a hobbija, az ebben a témában megjelent találgatásokat pedig nem kívánja kommentálni.

(Forrás: MTI)

[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük