Tarlós István terrortámadás áldozataira utalva vicceskedett

Gy. Németh Erzsébet a DK. budapesti képviselője felháborodva ír közösségi oldalán, Tarlós István főpolgármester újabb bárdolatlan szövegéről, ami a fővárosi közgyűlés e-heti ülésének egyik mélypontja volt.

Emberségből elégtelen

Ma ülésezett a Fővárosi Közgyűlés. A hihetetlen “tapintatáról és eleganciájáról” hírhedt főpolgármesternek sikerült még saját magát is alulmúlnia!
Osztotta azt észt, ha kellett, ha nem, mindegy, hogy éppen milyen téma volt napirenden, mindegy, hogy az ellenzékből ki szólt hozzá. Annyira elkapta a hév, hogy az egyik monológjában – az általa nem kedvelt – ellenzéki internetes hírportált “Csárliebdo” (!)-ként aposztrofálta. Túl azon, hogy normális ember, normális politikus nem viccelődik a párizsi terrormerényletet elszenvedő szerkesztőség, a Charlie Hebdo nevével, az külön szerencsétlen, hogy mindezt akkor “sikerült” megtennie Tarlósnak, amikor három éve, november 13-án, szintén Párizsban terrortámadás-sorozatot követtek el. A Bataclan színházban és más helyszíneken 137 embert öltek meg, több százan megsebesültek.
Nem állítom, hogy ebből bármi is eszébe jutott a főpolgármesternek, sőt! De egy felelős politikust nem vihet el annyira az indulat, hogy – akár akaratlanul is – ilyesmi hagyja el a száját, ilyennel vicceljen!

(Szerző: Gy. Németh Erzsébet)

Előzmény

Orbán-Tarlós kombó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük