Merre tovább, ha bezárják a Délit? – információk, tudnivalók….

Világvárosunk nem húzhatja ki magát, ha a Déli pályaudvar lezárása okán valaki Kelenföld vasútállomásra érkezik és kijőve a peronról, hátra néz és meglátja a romos épületet. Mit képzelhet, aki először jár Budapesten és megtudja, hogy a másikat újítják fel, mert ez a korszerűbb?

A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint

“2018. október 4. és 17. között szünetel a vasúti közlekedés a Déli pályaudvaron karbantartási munkák miatt. A korlátozás ideje alatt kulcsszerepet játszó Kelenföld vasútállomás leggyorsabban a szokásosnál sűrűbben induló M4-es metróval érhető el.

A BKK Kelenföld vasútállomás megközelítését a belváros és Újbuda felől a megszokottnál sűrűbben közlekedő M4-es metróval, Közép- és Észak-Buda térségéből pedig a budai fonódó villamoshálózat járatairól az M4-es metróra átszállva javasolja. Az M4-es metró már szeptember óta gyakrabban, a reggeli és a délutáni csúcsidőben 10 százalékkal nagyobb kapacitással közlekedik. A Déli pályaudvar lezárásának idején, október 4. és 17. között a metró indulását tovább sűríti a BKK.

Utazása megtervezéséhez a BKK elsősorban a honlapján, illetve mobilapplikációként is elérhető FUTÁR alkalmazást ajánlja, amellyel valós idejű adatok alapján tervezheti meg, hogyan érje el úti célját.”

(forrás: bkk.hu)

Frissítve! Ha vonattal utazna, ne a Délibe, hanem Kelenföldre menjen!

Két hétre bezár a Déli pályaudvar

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük