Borkai varázsvesszejével űzi a kormány a koronavírust! – álhír tudósítónk jelenti

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Természetesen a korona vírusról volt szó.

De hol lesznek a gyerekek?

Orbán Viktor miniszterelnök előadta, hogy különleges jogrendet vezettek be a nemzeti egészségügyi vészhelyzet miatt. Ennek keretében nem látogathatják az egyetemeket a hallgatók, a kollégiumokat pedig el kell hagyniuk. A Városi Kurír álhír tudósítója megkérdezte, hol lesznek akkor elhelyezve? Erre közölte, hogy a fiúkat besorozzák a hadseregbe, ahol ifj. Orbán Gáspárral nemzetmentő imádságokat fognak gyakorolni. A 90 cm-nél nagyobb mellbőségű lányokkal Kövér László parlamenti elnök, és Nemzethy Szaporodásügyi Megbízott foglalkozik majd annak érdekében, hogy a jövőben kizárólag vírus rezisztens csecsemők születhessenek. Erre tekintettel a megtermékenyítést az Elnök úr személyesen végzi, nehogy a rohadt kommunisták kárt tehessenek a magyarság genetikai anyagában.

Kásler Miklós Emberminiszter bejelentette, hogy a vírus gyógyítására új protokollt dolgoztak ki. Ezt megbízottként Borkai Zsolt, volt győri polgármester fogja végrehajtani. A létszám korlátozásra tekintettel egyszerre csak 99 egyetemista lánnyal foglalkozik majd, de mindegyiket egy órán belül védőoltásban részesíti varázsvesszejével!

A különleges jogrend keretében Pólics József komlói polgármester lemondta a városi közgyűlés ülését, majd egymaga elfogadta a 2020. évi költségvetést, és leszállította az ellenzéki képviselők havi díjazása. A napirendek végén nem az elmeosztály képviselői várták az ajtóban, hanem Fidesz kitüntető oklevelet kapott leleményességéért.

Bayer Dögöljmeggyurcsány Zsóti is kiállt a plénum elé. Nagy örömmel jelentette be, hogy Békemenetet szerveznek tiltakozásul a Soros-ügynökök által behurcolt vírus ellen. A határok lezárása miatt a lengyel bérvonulókat kínai vendégmunkásokkal pótolják. Csak olyan személy vehet részt rajta, aki legalább két hete 40 fokos lázban ég a hazaszeretettől. Őket azonnal honosítják is.

Végül Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes elmondta, hogy a nemzet iránti alázatból a jövőben nem vadászik a levegőben közlekedő háziasított rénszarvasokra, mert így vírus könnyen terjed. Viszont Kósa Lajos édesanyjának debreceni disznófarmján már kitenyésztettek a magyar lajhárt, amelyik egyáltalán nem mozog. Sőt, jelzésre főbe lövi saját magát. Így a vadászata sem igényel mozgást, amivel megakadályozzák a járvány terjedését is!

Kapcsolódó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük