Meghibbant az esztergomi polgármester: ördögűzés a Városházán 13 19456

Komoly félelmei lehetnek Romanek Etelkának, „Szent István városa” polgármester asszonyának. Ördögűzés szabályosan.


A csillag a gonosz szimbóluma

Kisebb felzúdulást okozott, amikor az esztergomi polgármester levetette a csillagot a város karácsonyfájáról. Eddig úgy tudtuk, hogy a csillagnak „tiltott szimbólum” mivolta miatt kellett mennie.

Mint kiderült, a csillag nem egyszerűen tiltott szimbólum, hanem Romanek Etelka szemében egyenesen a gonoszé. A csillag levétele után ezért tarthatott ördögűzést Romanek Etelka a Városházán. Ebben segítette őt az önkormányzat pénzügyi vezetője és a jegyző.


Azért azt jó tudni, hogy az ördögűzés is a hatályos jogszabályok betartása mellett történt, erre garancia a jegyző személye.

(Forrás: civilhetes.hu)

13 Comments

  1. Orbán és gárdája ezt tette. Keresztényüldözést csinálnak. Betlehemi csillag szemétbe?

  2. Azon tűnődöm, hogy tizes skálán mennyire beteg ez a nő!? :O
    Van valahol normális ember Fideszes pozícióban? :/

  3. Szellemi toprongyok! A csillag az emberiség régi szimbóluma! Műveletlen senkik,sajnos lassan a Fidesz-KDNP maga! Középkor új köntösben!

  4. Ördögüzést kizárűlqg q vqtikáni kijelölt bíboros végezhet, különben kontraproduktiv…

  5. Te jó Isten! És ha ez a polgármester, milyen a többi??? Szellemi színvonal a bányászbéka ülepe alatt 6 méterrel. A város lakói mit szólnak mindehhez? Én nagyon szégyellném.

  6. ETELKA BAZD LE A CSILLAGOKAT IS AZ ÉGRŐL …AZOK IS TILTOTTAK ….NEM IS TUDOM HOGY KÉPZELTE AZ ISTEN HOGY CSILLAGOKAT FÜGGESZT AZ ÉGRE…..

  7. MOST MI LESZ A CSILLAG HELYÉN??? GONDOLOM VALAMI CSILLOGÓ VILLOGÓ MŰ PÉNISZT TESZNEK A HELYÉRE……EZ IS KITELIK TŐLÜK…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

szunyog

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Éppen mostanság nyírják ki az MTA-t, mondván, semmi szükség a felesleges tudásra, tessék …

pofatlan

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Komolyan gondolom, hogy a gödörnek biztosan van alja, de a Fidesz nap, mint …

fopolgarmester-jeloltek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nagy nézeteltérések nélkül tartottak vitát pénteken este a budapesti ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás indulói: …

viking

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A 15 millió forintos óvadék fejében szabadlábra helyezett Jurij C., a Viking Sygn …

Pin It on Pinterest