Komoly félelmei lehetnek Romanek Etelkának, „Szent István városa” polgármester asszonyának. Ördögűzés szabályosan.
[mnky_ads id=”80″]

A csillag a gonosz szimbóluma

Kisebb felzúdulást okozott, amikor az esztergomi polgármester levetette a csillagot a város karácsonyfájáról. Eddig úgy tudtuk, hogy a csillagnak „tiltott szimbólum” mivolta miatt kellett mennie.

Mint kiderült, a csillag nem egyszerűen tiltott szimbólum, hanem Romanek Etelka szemében egyenesen a gonoszé. A csillag levétele után ezért tarthatott ördögűzést Romanek Etelka a Városházán. Ebben segítette őt az önkormányzat pénzügyi vezetője és a jegyző.

Azért azt jó tudni, hogy az ördögűzés is a hatályos jogszabályok betartása mellett történt, erre garancia a jegyző személye.

(Forrás: civilhetes.hu)

13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azon tűnődöm, hogy tizes skálán mennyire beteg ez a nő!? :O
    Van valahol normális ember Fideszes pozícióban? :/

  2. Szellemi toprongyok! A csillag az emberiség régi szimbóluma! Műveletlen senkik,sajnos lassan a Fidesz-KDNP maga! Középkor új köntösben!

  3. Ördögüzést kizárűlqg q vqtikáni kijelölt bíboros végezhet, különben kontraproduktiv…

  4. Te jó Isten! És ha ez a polgármester, milyen a többi??? Szellemi színvonal a bányászbéka ülepe alatt 6 méterrel. A város lakói mit szólnak mindehhez? Én nagyon szégyellném.

  5. ETELKA BAZD LE A CSILLAGOKAT IS AZ ÉGRŐL …AZOK IS TILTOTTAK ….NEM IS TUDOM HOGY KÉPZELTE AZ ISTEN HOGY CSILLAGOKAT FÜGGESZT AZ ÉGRE…..

  6. MOST MI LESZ A CSILLAG HELYÉN??? GONDOLOM VALAMI CSILLOGÓ VILLOGÓ MŰ PÉNISZT TESZNEK A HELYÉRE……EZ IS KITELIK TŐLÜK…..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét