2019.04.23. Névnap: Béla

Meghibbant az esztergomi polgármester: ördögűzés a Városházán 13 18048

Komoly félelmei lehetnek Romanek Etelkának, „Szent István városa” polgármester asszonyának. Ördögűzés szabályosan.

A csillag a gonosz szimbóluma

Kisebb felzúdulást okozott, amikor az esztergomi polgármester levetette a csillagot a város karácsonyfájáról. Eddig úgy tudtuk, hogy a csillagnak „tiltott szimbólum” mivolta miatt kellett mennie.

Mint kiderült, a csillag nem egyszerűen tiltott szimbólum, hanem Romanek Etelka szemében egyenesen a gonoszé. A csillag levétele után ezért tarthatott ördögűzést Romanek Etelka a Városházán. Ebben segítette őt az önkormányzat pénzügyi vezetője és a jegyző.


Azért azt jó tudni, hogy az ördögűzés is a hatályos jogszabályok betartása mellett történt, erre garancia a jegyző személye.

(Forrás: civilhetes.hu)

13 Comments

  1. Orbán és gárdája ezt tette. Keresztényüldözést csinálnak. Betlehemi csillag szemétbe?

  2. Azon tűnődöm, hogy tizes skálán mennyire beteg ez a nő!? :O
    Van valahol normális ember Fideszes pozícióban? :/

  3. Szellemi toprongyok! A csillag az emberiség régi szimbóluma! Műveletlen senkik,sajnos lassan a Fidesz-KDNP maga! Középkor új köntösben!

  4. Ördögüzést kizárűlqg q vqtikáni kijelölt bíboros végezhet, különben kontraproduktiv…

  5. Te jó Isten! És ha ez a polgármester, milyen a többi??? Szellemi színvonal a bányászbéka ülepe alatt 6 méterrel. A város lakói mit szólnak mindehhez? Én nagyon szégyellném.

  6. ETELKA BAZD LE A CSILLAGOKAT IS AZ ÉGRŐL …AZOK IS TILTOTTAK ….NEM IS TUDOM HOGY KÉPZELTE AZ ISTEN HOGY CSILLAGOKAT FÜGGESZT AZ ÉGRE…..

  7. MOST MI LESZ A CSILLAG HELYÉN??? GONDOLOM VALAMI CSILLOGÓ VILLOGÓ MŰ PÉNISZT TESZNEK A HELYÉRE……EZ IS KITELIK TŐLÜK…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =

Legfrissebb cikkeink

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson a pártok listái milyen …

Orbán és Sargentini

Mindenhová delegált álhírszerzőink jelentése szerint Orbanisztán fejedelme két legyet akart ütni egy csapásra. Titokban még jobban eltávolodni az Európai Néppárttól …

Paks

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje úgy véli, hogy a magyar kormány 2014-ben törvénysértő módon kötötte meg a paksi atomerőmű bővítéséről …

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon – közölte …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Meghibbant az esztergomi polgármester: ördögűzés a Városházán!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/meghibbant-az-esztergomi-polgarmester/