Connect with us

Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. július 21., vasárnap

csillagjegy
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Dániel, Daniella, Léna névnapjára. A nap kel: 5:08, nyugszik: 20,32.

Kos 03.21 – 04.20. – Melankolikus

Még megint nem tért magához, s most különösen jólesik, hogy környezete megértő, figyelmes. Ez is közrejátszik abban, hogy nem csinál nagy ügyet a gondjaiból. Kedélye mégsem a régi. Kicsit szomorkás, bágyadt, elrévedező. Sokat töpreng az élet értelmén és leteszi a szent esküt, hogy ezután kímélni fogja magát. Amit persze később esze ágában sincs betartani.

Bika 04.21. – 05.20. – Megülős

Egy tapodtat sem hajlandó menni. Olyan elégedetten figyeli lakását és szeretteit, mint egy király a tartományait és tarka népüket. Veszekedni kell Önnel, hogy tegye a dolgát. A szerelemben is lassú, réveteg, de aki lassan, kimérten veszi birtokba jussát, az veszi birtokba igazán!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Vidám

A társaság, ahová meghívják, meglehetősen lehangoló. Márpedig Ön semmit sem visel el nehezebben, mint a sótlan, szellemtelen embereket. Mivel az arcáról egész pontosan leolvasható a véleménye, egész csapatra való megsértett embert hagy maga után. Mi lett volna, hanem tesz lakatot a szájára? Abból bizony nagy baj lett volna.

Rák 06.22. – 07.22. – Bizonytalan

Kedélye nyugodt, semmi különös esemény nem zavarja meg nyugalmát. Megfontoltan cselekszik, ha cselekszik egyáltalán. Ma inkább csak elfogadja azt, amit mások cselekszenek n helyett. Barátait állította be ma „cselédnek”, persze ők ezt önfeláldozásnak tekintik, mert azt hiszik, depressziós.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük