Kiemelt hírek

Ismer olyat, aki erre szavazott? – 65 milliónkért vettünk 3 autót, hogy a reptéren belül szállítsák közszolgáink hátsóját!

sofor

A temérdek gondot magukra vállaló magyar közszolgák érthető módon nagyon fáradtak. Hiába az irányelv, hogy ép testben ép a lélek, meg, hogy a foci a minden és még az, hogy edzeni kell naponta, ha jó magyar akarsz lenni, ők inkább kényelmes autómobilokkal teszik meg azt a cirka 100 métert, ami a VIP várótól a nemkormánygépig húzódik.

65 közmillió

Az Európai Uniós Közbeszerzési Értesítő keddi számában jelent meg a Külügyminisztérium eredményhirdetése, ami szerint 65 millió forintért vásárolnak három személyautót a pályázaton egyedüliként induló, többek Mercedeseket forgalmazó Pappas Autó Magyarországtól. Az ajánlati felhívásból kiderült a kocsikra

“a kormányváró protokolláris feladatainak ellátásához”

van szükség.

Az orbáni luxust szolgálja az új „nem kormánygép”

“A beszerzendő gépjárművek fő célja a reptéri transzfer szállításban való részvétel, így azok használata a repülőtér belső területére koncentrálódik,”

írják. Azaz a három autó arra kell, hogy a ferihegyi VIP kormányváró, és az induló-érkező repülő közt fuvarozzon.

Focimeccsre haveri, operabemutatóra honvédségi géppel repül Orbán?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Szólj hozzá!