Molnár Gyula: többet nem magyarázkodok….

Molnár Gyula, aki 2002 és 2010 között Újbuda polgármestere, majd 2016 és 2018 között az MSZP elnöke volt, Újbudán indul a Demokratikus Koalíció jelöltjeként az előválasztáson. Ha az előválasztáson és 2022-ben is nyer, a DK-frakcióba tervez beülni. Molnár Gyula az ATV Híradójának kijelentette: „valóban, 2022-ben, ha és amennyiben megnyerem az előválasztást, ha és amennyiben megnyerem a nagy választást, akkor a DK frakcióba fogok ülni.”

Arra a kérdésre azonban, hogy ha 2022-ben tényleg beül a DK frakciójába, elhagyja-e az MSZP-t, Molnár Gyula nemmel válaszolt.

Harangozó Tamás szerint:

Molnár Gyula pályafutása véget ért az MSZP-ben: “Természetesen azzal, hogy egy másik párt színeiben és másik párt frakciójában kíván beülni, azzal egyben azt a döntést is meghozta, hogy egy másik párt színeiben is kíván politizálni a jövőben.

Tarjányi Péter olvasata:

“Olvasom, hogy Újbudán a DK jelöltjeként indul az előválasztáson az MSZP egykori elnöke Molnár Gyula…Amennyiben az előválasztáson, illetve a 2022-es választáson is nyer a Demokratikus Koalíció frakciójába “ül” és ott folytatja politikai pályáját. Ez mind szép és sok sikert neki,

de nem szólna végre valaki Gyurcsány Ferencnek hogy ez nem a Hegylakó című film ahol “csak egy maradhat”… Jaaaa és a szövetségesek az ellenzéki, a politikai ellenfelek pedig a Fidesz oldalán találhatók… Gondolom szólok így szombaton segítségképpen…”

Az érintett is megszólalt:

“Hosszú és tartalmas nap volt a mai, sok olyan értelmezéssel amelyik ismeret hiányból vagy néha szándékos félremagyarázás miatt rossz irányba próbálta terelni a tényeket.

Akkor megpróbálok minden kérdésre reagálni és kitérni. Aztán többet nem magyarázkodok, hanem dolgozom tovább.

  • Különböző pártok különböző miniszterelnök-jelöltjei: mindannyian remek elképzelésekkel képesek a társadalom különböző rétegeit megszólítani. Örülök és a demokrácia győzelmének tekintem az előválasztás intézményét. Jómagam Karácsony Gergely programját és elképzeléseit osztom a legnagyobb mértékben. 2017 óta működünk együtt és remélem, hogy egy év múlva már kormánypárti képviselőként dolgozhatok vele!
  • Több mint három évtizede dolgozom Dél-Budáért. Ötször nyertem el egyéni parlamenti mandátumot, kétszer Újbuda polgármesterének is megválasztottak. Jövőre nyolcadszor is szeretném legyőzni a Fideszt. A NER tizenkét éve után ugyanis minden energiánkra és tapasztalatunkra szükség lesz ahhoz, hogy az országot a gyarapodás, az igazságosság útjára vigyük, hogy a demokratikus berendezkedést helyreállítsuk.
  • A mai nappal az is eldőlt: az MSZP, a Párbeszéd és a DK vezető testületeinek megállapodása értelmében e három párt közös jelöltjeként vághatok neki az előválasztásnak, hogy reményeim szerint tovább szolgálhassam Újbuda és Budafok-Tétény lakóit 2022 tavaszától! Köszönöm Bollók Istvánné Tündének, a DK eddigi jelöltjének az eddig elvégzett munkát! A három párt megállapodása azt is tartalmazza: amennyiben jövőre ismét egyéni mandátumot szerzek, úgy a DK frakciójában folytatom tovább parlamenti munkámat.

Köszönöm mindenkinek a támogatást, a biztató szavakat! Dolgozzunk együtt tovább – Budafokért, Tétényért, Újbudáért! Ezért is vettem részt ma délelőtt a sajtótájékoztató után Karácsony Gergely Miniszterelnök-jelölt program bemutató rendezvényén.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

molnár

3 thoughts on “Molnár Gyula: többet nem magyarázkodok….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.